Illallismenut

Illallismenut ryhmille

1.10.-29.10.2019

 

Suosittelemme seurueeltanne yhtenäistä menuvalintaa voidaksemme taata tilaisuutenne mutkattoman sujuvuuden. Huomioimme mahdolliset

erikoisruokavaliot ja allergiat ennakkoon ilmoitetun perusteella.

 

Vahvistattehan menuvalintanne vähintään viisi arkipäivää ennen tilaisuutta.

Laskutusperusteenamme on kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta

vahvistettu henkilömäärä.

 

 

 

Aperitiivit

 

Champagne Clément Perseval Blanc de Noirs 23,00/12cl | 138,00/75cl

 Savoy Sweet Manhattan Cocktail 17,00

Lehtikuohu (alkoholiton) 8,00 /12cl | 48,00/75cl

 

 

 

 

Chef Patron Helena Puolakka suosittelee

 

Menu Kitchen Inspiration
Savoyn keittiön valitsemista sesongin parhaista raaka-aineista
tehty päivittäin vaihtuva yllätysmenu.
5 ruokalajia 114,00
Viinipaketti Menulle 129,00

 

 

Menu Alvar – 97,00

Siikaa ’cru’, mustaherukkaa, kruunutilli-ravigotekastike

————
Vorschmackpelmenit, borssiliemi, Savoyn hapankermaa

————
Paistettua sorsanrintaa, punakaalia, suppilovahveroita, kermainen lintukastike

————
Mehustettuja marjoja, vuohenjogurttia, fenkolimarenkia

 

 

 

Menu Aino – 81,00

 Peltopyyballotine, keltajuurta, pihlajanmarjahyytelöä

————

Paistettua kuhaa, myskikurpitsaa, punasipulia, savuhollandaise

————

Lakkafinancier, valkosuklaata, laventelia

 

Menu kasvis – 64,00

Myskikurpitsaveloute, paahdettu vuohenjuustobriossi

————

Herkkutattipelmenit, keltajuurta, hunajanaurista, kermainen sienikastike

————

Mehustettuja Punkaharjun ahomansikoita, viiliserbettiä, verbenaa

 

 

Menu Mannerheim – 69,00

Savoyn Vorschmack

Paistettua kuhaa, ravunpyrstörisottoa, Pernod-kastiketta

Marskin marjaleivos, vaniljajäätelöä ja lämmintä kinuskikastiketta

 

 

lisäksi keittiö suosittelee
Valikoima Juustoja 17,00