Illallismenut ryhmille

2.9.-29.10.2019

 

Chef Patron Helena Puolakka suosittelee

Menu Kitchen Inspiration

5 ruokalajia 114,00

Viinipaketti Menulle 129,00

Savoyn keittiön valitsemista sesongin parhaista raaka-aineista
tehty päivittäin vaihtuva yllätysmenu.

 

 

 Menu Alvar – 97,00

Siikaa ’cru’, mustaherukkaa, kruunutilli-ravigotekastike

————

Vorschmackpelmenit, borssiliemi, Savoyn hapankermaa

————

Paistettua sorsanrintaa, punakaalia, suppilovahveroita, kermainen lintukastike

————

Mehustettuja marjoja, vuohenjogurttia, fenkolimarenkia

 

 

 

Menu Aino – 81,00

 

Peltopyyballotine, keltajuurta, pihlajanmarjahyytelöä

————

Paistettua kuhaa, myskikurpitsaa, punasipulia, savuhollandaise

————

Lakkafinancier, valkosuklaata, laventelia

 

 

 

Menu kasvis – 64,00

 

Myskikurpitsaveloute, paahdettu vuohenjuustobriossi

————

Herkkutattipelmenit, keltajuurta, hunajanaurista, kermainen sienikastike

————

Mehustettuja Punkaharjun ahomansikoita, viiliserbettiä, verbenaa

 

 

Menu Mannerheim – 64,00

 

Savoyn Vorschmack
Paistettua kuhaa, ravunpyrstörisottoa, Pernod-kastiketta
Marskin marjaleivos, vaniljajäätelöä ja lämmintä kinuskikastiketta

 

lisäksi keittiö suosittelee

 

Valikoima Juustoja

17,00

 

 

Teemme Halutessanne seurueellenne menu- ja/tai plaseerauskortit

Menukortti 3,00/kpl

Plaseerauskortti 3,00/kpl

 

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.