Illallismenut ryhmille

30.10.-7.12.2019

 

Chef Patron Helena Puolakka suosittelee

Menu Kitchen Inspiration

5 ruokalajia 114,00

Viinipaketti Menulle 129,00

Savoyn keittiön valitsemista sesongin parhaista raaka-aineista
tehty päivittäin vaihtuva yllätysmenu.

 

 

Menu Alvar – 97,00

 

Siikatartar, Oulunjärven muikunmätiä, graavikeltuaista, salottisipulia

————

Sahramilla maustettu jokirapuliemi, hummeripelmeni

————

Sallan villiporon ulkofileetä Rossini, kateenkorvaa, pinaattia,

Madeira-kastiketta

————

Omena-jogurttiparfait, haudutettua omenaa, lipstikkaa

 

 

 

Menu Aino – 81,00

 

Peuracarpaccio, katajanmarja-sitruunakreemiä, marinoituja siitakesieniä, puolukkaa

————

Hiillostettua kuhaa, purjoa, puikulaperunaa, Oulujärven muikunmätiä

————

Punajuuri-suklaakakku, tumma suklaa ganache, cassissorbettia

 

 

 

Menu kasvis – 72,00

 

Paahdettua kaskinaurista, grillisipulia, kantarelleja

————

Savoyn savustetut gnocchit, mukulaselleriä, ruusukaalia

————

Mokka-sitruunaleivos, vaalea mokkajäätelö

 

 

Menu Mannerheim – 69,00

 

Savoyn vorschmack

————

Paistettua kuhaa, ravunpyrstörisottoa, Pernod-kastiketta

————

Marskin marjaleivos, vaniljajäätelöä ja lämmintä kinuskikastiketta

 

 

lisäksi keittiö suosittelee

 

Valikoima Juustoja

17,00

 

 

Teemme Halutessanne seurueellenne menu- ja/tai plaseerauskortit

Menukortti 3,00/kpl

Plaseerauskortti 3,00/kpl

 

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.