lounasmenut ryhmille

30.10.-7.12.2019

 

Suosittelemme seurueeltanne yhtenäistä menuvalintaa voidaksemme taata tilaisuutenne mutkattoman sujuvuuden. Huomioimme mahdolliset

erikoisruokavaliot ja allergiat ennakkoon ilmoitetun perusteella.

 

 

 

Chef Patron Helena Puolakka suosittelee

 

Menu Inspiraatio

5 ruokalajia 96,00

Viinipaketti Menulle 109,00

 

Savoyn keittiön valitsemista sesongin parhaista raaka-aineista
tehty päivittäin vaihtuva yllätysmenu.

 

 

Lounasmenu I– 78,00

 

Lohitartar, graavikeltuaista, salottisipulia

————

Rapuveloute, tilli-tuorejuustokroketti

————

Häränfile Rossiini, kateenkorvaa, Madeira kastiketta

————

Omena-jogurttiparfait, haudutettua omenaa, lipstikkaa

 

 

Lounasmenu II– 68,00

 

Peuracarpaccio, katajanmarja-sitruunakreemiä, marinoituja siitakesieniä

————

Hiillostettua kuhaa, purjoa, puikulaperunaa, beurre blanc kastiketta

————

Punajuuri-suklaakakku, tumma suklaaganache, cassissorbettia

 

 

 

 

Kasvismenu – 59,00

 

Paahdettua kaskinaurista, grillisipulia, kantarelleja

————

Savoyn savustetut gnocchit, mukulaselleriä, ruusukaalia

————

Mokka-sitruunaleivos, vaalea mokkajäätelö

 

 

 

Menu Mannerheim – 65,00

 

Savoyn vorschmack

————

Paistettua kuhaa, ravunpyrstörisottoa, Pernod-kastiketta

————

Marskin marjaleivos, vaniljajäätelöä, lämmintä kinuskikastiketta

 

 

 

lisäksi keittiö suosittelee

Valikoima Juustoja

Åbyn näkkileipää, Savoyn hunajaa

15,00