lounasmenut ryhmille

2.9.-29.10.2019

 

Suosittelemme seurueeltanne yhtenäistä menuvalintaa voidaksemme taata tilaisuutenne mutkattoman sujuvuuden. Huomioimme mahdolliset

erikoisruokavaliot ja allergiat ennakkoon ilmoitetun perusteella.

 

 

 

Chef Patron Helena Puolakka suosittelee

 

Menu Inspiraatio

5 ruokalajia 96,00

Viinipaketti Menulle 109,00

 

Savoyn keittiön valitsemista sesongin parhaista raaka-aineista
tehty päivittäin vaihtuva yllätysmenu.

 

 

lounasmenu I – 76,00

 

Jääkellarinsiikaa, fenkolia, tyrniä

————

Myskikurpitsakeittoa, vuohenjuustoa, salviakreemiä

————

Paistettua sorsanrintaa, metsäsieniä, haudutettua punakaalia

————

Punaherukka-semolinavaahto, maitojäätelöä, kaurakeksi

 

 

lounasmenu II – 68,00

 

Rauhalan tilan Angustartar, marinoitua punasipulia, kaprista,

————

Katajasavustettua lohta, perunamousseline, mallasmurua, tilliä

————

Lakkafinancier, valkosuklaata, laventelia

 

 

 

 

kasvismenu – 59,00

 

Myskikurpitsaveloute, paahdettu vuohenjuustobriossi

————

Herkkutattipelmenit, lanttua, hunajanaurista, savutattikastike

————

Mehustettuja marjoja, viiliserbettiä, verbenaa

 

 

 

Menu Mannerheim – 65,00

 

Savoyn vorschmack

————

Kuhaa Mannerheimin tapaan

————

Marskin marjaleivos, vaniljajäätelöä, lämmintä kinuskikastiketta

 

 

 

lisäksi keittiö suosittelee

Valikoima Juustoja

Åbyn näkkileipää, Savoyn hunajaa

15,00